Macabre Inschrijflijst

van alles en nog wat over Badger's Business
Post Reply
Ellen
Posts: 53
Joined: 28 Feb 2011, 12:30

Macabre Inschrijflijst

Post by Ellen » 01 Mar 2016, 12:15

Zo, de inschrijvingen zijn net open. Ik zal de inschrijflijst hier maar even neerzetten dan. Deze lijst wordt later aangepast met IC namen en omschrijvingen erbij. We hebben maar plek voor 50 deelnemers.

Als je naam rood is, hebben we je betaling nog niet ontvangen

Organisatie:
1.Ellen
2.Remco
3.Inge
4.Erwin
5.Xander
6.Linda
7.Mascha

Deelnemers:
8.Jantine
9.Mascha
10.Eric
11.Lisanne
12.Mieky
13.Saskia
14.Raoul
15.Anne-Marieke
16.Nic
17.Fred
18.Kathryn
19.Alex
20.Karian
21.Leon
22.Raymon
23.Joy
24.Michael
25.Jim
26.Donijs
27.Bianca
28.Chistian
29.Rick
30.Suus
31.Gijs
32.Jan-Willem
33.Bibi
34.Bas
35.Laura
36.Lilian
37.Monique
38.Sander
39.Rosanne
40.Xavier
41.Cora
42.Brian
43.Miriam
44.Gavin
45.Marcel
46.Magda
47.Sven
48.Lieke

Ellen
Posts: 53
Joined: 28 Feb 2011, 12:30

Re: Macabre Inschrijflijst

Post by Ellen » 04 Mar 2016, 11:45

De dramatis personae op deze bijeenkomst van de Société:

Whately, gespeeld door Jim
De onberispelijke Britse butler van Wilhelminaoord staat altijd klaar voor de gasten en weet altijd hoe alles hoort. Maar weinig mensen spreken hem aan bij zijn voornaam Francis. Hij houdt zich op de vlakte over de occulte zaken van de Société, veel te beleefd om zijn persoonlijke mening te geven. Maar hij is altijd op de hoogte van alles wat er in het landhuis gebeurt.

Madame Aymée, gespeeld door Miriam
Madame Aymée is het hoofd van de huishouding van Wilhelminaoord en ook zij is altijd van dienst voor de gasten in het landhuis. Maar weinig mensen spreken haar aan met haar voornaam Nadine. Het is duidelijk dat Madame Aymée en la Veuve Tasson hecht met elkaar zijn, maar ze zijn het niet altijd met elkaar eens.

Ivan Grozny, gespeeld door Xander
De excentrieke Russische kok van Wilhelminaoord.

La Veuve Tasson, gespeeld door Ellen
Genevieve Tasson is weduwe en stelt haar ruime landhuis beschikbaar voor de Société des Études Occultes et Macabres, waarvan zij ook de voorzitter is. Er loopt een leylijn door de tuin van het landhuis en het is vaak goed sterrenkijken vanuit Octéville. Genevieve is een hartelijke gastvrouw die haar gasten aanmoedigt scéances en rituelen te houden. Ze is een fan van schrijvers en archeologen, maar ook van muziek en kunstgeschiedenis.

Jean-Luc Rousseau, gespeeld door Marcel
De secretaris van de Société is een Franse politicus en een goede vriend van La Veuve Tasson. Hij is een fervent voorstander van de algemene acceptatie van occulte wetenschappen, hij zou er het liefst een ministerie voor oprichten. Jean-Luc is een veteraan uit de Grote Oorlog en werkt er hard aan om de volgende president van Frankrijk te worden.

Diederick van den Heuvel, gespeeld door Alex
De vicevoorzitter van de Société is het niet altijd eens met de voorzitter. Hij is een helderziende detective die weet hoe hij een scéance moet houden. Hij heeft dan ook de commissie van protocol en rituelen opgericht die ervoor zorgen dat de activiteiten van de Société veilig en met de juiste kennis gebeuren.

Oliver Eichinger, gespeeld door Gijs
Oliver is lid van de commissie van protocol en rituelen omdat hij, onder een pseudoniem, enkele boeken over magie en de zwarte kunsten heeft geschreven. Deze excentrieke man heeft altijd in Duitsland gewoond, maar brengt de laatste jaren veel tijd door in de veilige haven van Wilhelminaoord.

Oscar von Steinfels, gespeeld door Gavin
Oscar heeft als historicus en archaeoloog veel gereisd. Hij is lid van de Société omdat hij gelooft in het paranormale en vindt dat de wetenschap het een keer als feit moet zien. Daarom is hij ook hier gekomen, om argumenten te halen, maar ook om verhalen en inspiratie te verzamelen voor zijn nieuwe boek. Ook hij is lid van de commissie van protocol en rituelen.

Joseph Wendel, gespeeld door Jos
Joseph is lid van de commissie van protocol en rituelen omdat hij een officiële katholieke exorcist is, en hij heeft op de Société ook al een keer een succesvolle exorcisme uitgevoerd.

Natasha Daberova, gespeeld door Monique
Natasha is niet alleen Russisch orthodox, maar is ook zeer bekend met het geloof en de gebruiken van de Roma. Daarom is zij ook lid van de commissie van protocol en rituelen. Ze heeft op vorige bijeenkomsten al interessante rituelen gehouden en voorspellingen gedaan.

Richard Ravensteel, gespeeld door Donijs
Deze bijgelovige filmregisseur is bezig aan een nieuw script, en naast een nieuwe hoofdrolspeler, zoekt hij ook spreuken en rituelen om ongelukken af te wenden. Hij is al enkele jaren trouw lid van de Société.

Ernst Phlemingway, gespeeld door Brian
Deze auteur heeft populair wetenschappelijke boeken geschreven over diverse onderwerpen zoals de pyramides van Egypte, alchemie, en de geschiedenis van de Grote Oorlog. Ook bekend van enkele romans, o.a. The Moon Also Rises, en A Farewell to Charm.

John D Ryan en Eleanor Johnson, gespeeld door Bas en Laura
John Ryan is een geniale uitvinder maar heeft helaas een slechte gezondheid. Hij is lid van de Société omdat hij op zoek is naar genezing. Hij ontwerpt vliegtuigen voor spectaculaire vliegshows en werkt nauw samen met zijn pilote Eleanor Johnson.

Margaret en James Bennet, gespeeld door Kate en Fred
Margaret is uitvinder en vliegtuigmonteur en haar man James is piloot. De Bennets zijn directe concurrenten van John D Ryan, maar ze zijn afkomstig uit London. James Bennet heeft tijdens een vlucht een visioen gehad van een fel with licht en een persoon in een lang gewaad, misschien een engel, of God. Sindsdien is hij heel nieuwsgierig naar religie en occulte zaken.

Margaret Bigsby, gespeeld door Miriam
Deze dame is op dit moment curator van het Brits museum en een zeer kundig historicus en archaeoloog.

Kate Stevenson, gespeeld door Lilian
Deze dierenarts heeft verstand van paarden fokken maar ook van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen voor veedieren. Daarnaast is ze ontzettend geïnteresseerd in voodoo en scéances.

Matthew Cooper, gespeeld door Leon
Deze Britse acteur heeft het helemaal gemaakt in Hollywood. Maar zeer recentelijk, op de zet van "It happened one night" is zijn geliefde Claudette Colbert overleden en Matthew was een verdachte. Door de hulp van de helderziende detective Hera Pommerot is hij vrijgesproken, en sindsdien is hij erg geïnteresseerd in scéances.

William en Mary Sue hirsch, gespeeld door Jan-Willem en Bibi
Deze Amerikaanse krantenmagnaat is een nieuwsgierige onderzoeker, ook als het aankomt op het occulte, en hij weet altijd kritische vragen te stellen. Zijn vrouw is een aantal jaen jonger dan hij, en zingt soms in nachtclubs.

Lily Groeneveld, gespeeld door Cora
Deze Nederlandse zangeres maakt furore in de jazz clubs in Parijs maar is ook te bewonderen in films zoals "All that jazz" en "Top hat". Ze is een graag geziene gast bij de Société omdat ze hele brede interesses heeft.

Olegoviç Potanin, gespeeld door Jamey
Russische trein oligarch, eigenaar en exploitant van de transs siberische express.

Nina Gagarin, gespeeld door Saskia
Deze Roemeense waarzegster is een graag geziene gast bij de Société omdat ze altijd geïnteresseerd luistert en mensen aanmoedigt op zoek te gaan naar antwoorden.

Pjotr en Veronika Travkin, gespeeld door Sander en Rosanne
Dit adelijke echtpaar is gevlucht uit Rusland en wonen nu in Frankrijk. Veronika heeft soms visioenen en is lid geworden van de Société om meer te leren over wat haar visoenen zouden kunnen betekenen.

Claus von Salza, gespeeld door Raymon
Deze Duitse professor doet al jaren onderzoek naar Christelijk Mysticisme en Occulte zaken. In de Grote Oorlog was hij een officier in het Duitse leger en sindsdien doet hij aan de universiteit van Neurenberg geschiedkundig onderzoek.

Tjallie de Leeuw, gespeeld door Rick
Deze Nederlandse journalist schrijft vaak over occulte zaken en incidenten met een bovennatuurlijk smaakje. Ook tijdens de Grote Oorlog was hij al een international correspondent en hij heeft dan ook veel gereisd. Tjallie kan erg goed opschieten met Ellis Doornwaard.

Ellis Doornwaard, gespeeld door Suus
Deze gehaaide zakenvrouw uit Nederland is nog niet lang lid van de Societé. Zij is lid geworden omdat ze met hulp van de societe haar carriere een enorme boost kon geven. In de rangen van de leden worden immers goede zakendeals gesmeed. Ellis kan erg goed opschieten met Tjallie de Leeuw.

Angelique de Bretagne, gespeeld door Lisanne
Deze dame is zowel in Parijs als in London gepromoveerd tot hoogleraar met als specialisme de kruisvaarders en de inquisitie.

Adriana Schaapherder, gespeeld door Joy
Deze dame studeert in Amsterdam geschiedenis en sociologie en ze is goed op de hoogte van de politieke ontwikkelingen in Europa. Daarnaast houdt ze ook van goede muziek en een drankje op zijn tijd. Ze kan het erg goed vinden met oliver Eichinger.

Hera Pommerot, gespeeld door Bianca
Deze dame is goed bekend met druidische rituelen, wicca spreuken en de leer van Aleister Crowley. Zij zet haar gave in om de politie te helpen misdaden op te lossen. Ze is een goede vriendin van de voorzitter Genevieve Tasson.

Eugène Renard, gespeeld door Christian
Deze eerlijke gendarme werkt in Octéville en heeft hier in de buurt van de leylijn al heel wat paranormale gebeurtenissen gezien.

Louis Guillaume, gespeeld door Michael
Deze politie-inspecteur staat bekend om zijn hardhandig ingrijpen bij een mysterieuze moord in het Louvre in Parijs.

Eva Le Clair, gespeeld door Karian
Deze jonge actrice is op weg naar haar grote doorbraak en daarbij kan ze misschien wel een beetje magie gebruiken.

Claude en Dorothea de Beaufort, gespeeld door Raoul en Anne-Marieke
Dit echtpaar is zeer bereisd en handelt in antiek en historische documenten.

Professor Nathan H. Armitage gespeeld door Xavier
Deze Amerikaanse professor van het Marshal College heeft bij archaeologische opgravingen al heel wat meegemaakt.

Alex
Posts: 19
Joined: 02 Jul 2012, 21:36

Re: Macabre Inschrijflijst

Post by Alex » 18 Jul 2016, 13:33

Uit nieuwsgierigheid. Is deze lijst nog actueel op het moment of zijn er wijzigingen geweest inmiddels?

Post Reply